om os

Velkommen til www.minodenmark.com, der tilhører Mino Store Trade LTD, er producent af tøj med 10 års erfaring med OEM / ODM. Vores fabrik er 35.000 kvadratmeter med over 1000 arbejdere og de vigtigste produkter er Nike, Timberland sko, og så videre. Vi har etableret et dybt samarbejde med nogle af verdens berømte virksomheder som verdens største forhandler walmart, den berømte online-forretning Ebay, verdensberømte gaverhandlere Disney-udvalg, og vi har også rig erfaring for global detailhandel og engros.


Beliggende i New York, er www.minodenmark.com ved siden af ​​et af verdens hurtigst voksende område nord for Amerika. Vi har stabile købskanaler, der kan levere over 5.000 slags forbrugerprodukter. Vi er dedikeret til at levere konkurrencedygtig pris og god kvalitet til vores kunder. Hjælpe kunden til at finde de passende produkter til favoritpris er vores ånd.


Vores fordele:


1. Professionel Producent

Vi besidder flere produktionsbaser i tøj, samler over 3000 medarbejdere og et professionelt R & D-team, hvilket gør os i stand til at have stærke produktionsevner.

2. Høj servicekvalitet

Vi mener, at kundeservice er vores nøglearbejde og konsekvent forsøger at overstige kundernes forventninger. Og vi har mere end 4 års værdifuld erfaring i oversøisk eksport. Vi forstår behovet for hele markedet og er altid i stand til at give købere de nyeste produkter til deres forskellige regioner. Desuden er vores designteam ved at udvikle og forbedre alle serier konsekvent og er altid på udkig efter ønskelige nye genstande.

3. Høj produktkvalitet

Produktkvalitetsstandarder garanteres. De fleste af vores produkter har bestået ISO 9001 internationale kvalitetsstyringssystem. De producerede alle med bedste rå og forarbejdede materialer og avanceret teknologi. Hvert produkt skal bestå streng kvalitetskontrol før salg, herunder stødsikker test, batteritest osv.

4. Konkurrencedygtige priser

Vi er beliggende i Hangzhou og Fuzhou hvor er silkebase i Kina, der ejes rigelige råmaterialer og laver masseproduktion. I dette tilfælde kan vi levere vores kunder lavprisproduktet med høj kvalitet.

Vi håber oprigtigt at samarbejde med kunder fra hele verden. Hvis du er interesseret i vores produkter, er du velkommen til at kontakte os. Du vil have stor tillid til vores produkter.

Vores Vision

En direkte eksportplatform

Vi søger at give globale købere en one-stop service. Ved at udnytte de nyeste tøj, kjole, trøjer og integrerede supply chain-løsninger sikrer vi, at vi opretholder en gennemsigtig, effektiv og omkostningseffektiv operation for at sikre, at kunderne får den største konkurrencefordel.

Vores mission

Vi søger at maksimere værdien for vores partnere

Vi strategisk integrerer vores ressourcer og silke-løsninger. Vi stræber efter at skabe den maksimale værdi for vores investorer, købere og fremstillingspartnere på lang sigt.